Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn eerste verjaardag in Cabo Verde!

Deze week het was mijn verjaardag. Ik ben tien geworden! Ik vond het heel leuk op school. Als papa zei dat ik jarig was, begonnen ze meteen te zingen. Ik vind dat ze u echt veel proberen te helpen meer dan in België. Maar ik merk wel dat ze dikker zijn en veel snoepen. Met mijn mama en papa en mijn broer hebben we een auto gehuurd en we hebben heel het eiland rondgereden. Op een uur tijd kan je heel het eiland rondrijden. We hebben ook strandjes bezocht 🙂

Op school hebben ze gezongen.

Thuis hebben we hapjes op terras gegeten.

En thuis heb ik van mama en papa een aquarium gekregen. Dat is super tof mijn eerste huisdier.

Het is hier nog altijd wennen voor mij, maar mijn verjaardag was super leuk.

Advertentie

Gepubliceerd door Mateo

Sportief, Actief, Lief, Broertje van Timo, Verkenner

17 gedachten over “Mijn eerste verjaardag in Cabo Verde!

 1. Wat fijn dat je verjaardag zo leuk was. Ik heb 8 jaar in America gewoond. Mijn kinderen waren toen zoals jullie . Ze zeggen soms nog wat een groot avontuur dit was. Nu reizen ze nig veel en graag. Deze bijzondere herinneringen nemen ze jiu noout meer af. Sprokkel nog vele bijzobdere momenten. Groetjes

  Like

 2. Hi Mateo, wat een bijzondere ervaring! Zo fijn om te horen dat ze je zo goed helpen daar!
  Veel plezier met je aquarium! Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s daarvan!
  Veel plezier daar op jullie fantastisch eiland!

  Like

 3. Hey Mateo, wens je nog een late gelukkige verjaardag. Ik hoop voor jou en je broer dat het daar erg leuk is. Ook voor je mama en papa natuurlijk. 😄. Hopelijk maken jullie snel vriendjes. Ik heb zelf nog enkele jaren met je papa mogen voetballen. Waren ook leuke momenten hoor.
  Vele groetjes van uit België.
  Frank

  Like

 4. Hallo Mateo
  Heel leuk om de kinderen van je klas te horen zingen voor jou verjaardag
  Dat gaf wel een fijn gevoel.
  Geniet van je aquarium en nog veel plezier op jullie prachtig eiland
  Oma Christine 😘

  Like

 5. Fijne late verjaardag Mateo.
  En een huisdier, super leuk zeg. Wij komen snel eens langs om te kijken naar jullie fijne terras, je huisdier, de zee, je school, …
  Groetjes,
  Stijn en Kristin

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat leuk, Mateo! Vanuit België nog een late proficiat met je verjaardag! Jij hebt zo lekker zonnig kunnen vieren. Daar zijn we hier jaloers op! Geniet nog van jullie mooie avontuur daar! En zeker blijven schrijven zodat wij mee kunnen genieten. 🙂

  Like

  1. Cheers M.Happy days and years ahead……..#Is your fate from birth to make a mark upon the Earth# Follow your Groot Onkel philosofie Every Day is a New Day….

   Like

 7. Proficiat met je verjaardag Matteo, ik ga met veel plezier je blog lezen. Manon heeft ‘m ook gelezen, goed gedaan zegt ze. Groetjes van Judith, Remi, Manon en Gilles

  Like

 8. Mooi geschreven Mateo!
  Alle nieuwe dingen zijn even wennen, maar dat komt allemaal goed.
  Geniet nog met volle teugen van jullie avontuur en hopelijk kunnen we jullie snel eens komen bezoeken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: