Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De mooie vissen in de zee

Ik heb snorkels gekregen van mijn oma. Ik heb ze meegepakt en ik heb er plezier mee. In het begin kwam er heel de tijd water in de snorkels dan was het moeilijk. Maar ik heb veel geoefend en nu lukt het heel goed.

We snorkelen aan de rotsen daar zijn de meeste vissen.

Er zijn veel vissen. Ik heb een klein octopusje gezien, kleine waterslang en kleurrijke visjes. Het water is mooi zuiver dat is goed want dan kan ik de vissen goed zien.

’s Morgens vroeg zijn er de grootse vissen. In de avond zijn er minder vissen omdat er te veel volk is ): Overal zie je vissen. Je moet niet ver zwemmen om de vissen te kunnen zien. De mooiste vissen vind ik de kleurrijke vissen zilver en blauw. Een andere mooie vis is geel en blauw.🐟

Ik hoop hier nog andere mooie vissen te ontdekken.

Gepubliceerd door Mateo

Sportief, Actief, Lief, Broertje van Timo, Verkenner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: