Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn eerste tennistoernooi in Mindelo.

Drie maanden geleden ben ik met tennis begonnen. Ik speel 3 keer per week tennis en vind het ook leuk om met mijn familie te tennissen. Mijn broer Timo speelt ook tennis. Didi, de baas van de tennisclub, besloot onlangs een tennistoernooi te organiseren.

Het tennistoernooi was zaterdag ochtend om 8 uur. Voor de match voelde ik me niet goed. Toen wou ik niet meer gaan naar het toernooi maar mijn ouders hebben me overtuigd dat we het daar zullen beslissen.

En toen zei mijn juf dat ik het gewoon moet proberen en ik heb het geprobeerd en nu ben ik daar heel blij over. Ik ben eerste geworden. Ze zetten de kinderen niet per leeftijd maar per niveau in een groepje. Ik heb 4 matchen gespeeld 4 keer gewonnen. Bij een match is het tot 10 maar in de finale was het tot 13 omdat je altijd 2 punten meer moet hebben. Dus het was heel spannend.

Een van mijn machten tegen Mouri.
De trofees en medailles worden uitgedeeld door trainer Didi.
Mijn trofee 🙂 🙂
Mijn juf en Lua die zat in de finale.
Advertentie

Gepubliceerd door Mateo

Sportief, Actief, Lief, Broertje van Timo, Verkenner

5 gedachten over “Mijn eerste tennistoernooi in Mindelo.

 1. Wat een geweldige prestatie Mateo ! 🥰
  Nog maar 3 maanden tennis spelen en al meteen met de trofee naar huis gaan
  Super hoor, ik ben heel trots op jou 👍👍👍🥳🥳🥳
  Veel liefs oma Christine 😘

  Like

 2. Wouw Mateo, een dikke proficiat met jouw eerste tennistrofee !

  Wat zijn jij en Timo toch goed bezig ! Leuk als jullie er plezier aan beleven .

  Met een hartelijke en warme knuffel,

  Oma Therese

  Like

 3. Een super dikke proficiat Mateo voor zo’n top prestatie!! 👏🤩 heel knap en dat op zo korte tijd 👊
  Veel liefs en groetjes ook aan Timo!! Xxx
  Tante Liz – en veel groetjes ook van louise

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: